top of page

Nutritionstjänster

Konsultation

Kostnadsfri konsultation för dig som är intresserad av att ta tag i din kost och lyfta din hälsa till nästa nivå! Vi går tillsammans igenom dina hälsomål och förutsättningar för att landa i en tjänst som passar just dina önskemål.

Image by Anna Pelzer

Kostanalys

En kostanalys innebär att du får en djupgående analys av ditt kostmönster samt råd och tips på hur du kan optimera din nuvarande kost i avseende på bland annat måltidsordning, timing och livsmedelsval.

850:-

1h8a0958.jpg

Samtalsrådgivning

Här får du möjlighet att träffa vår näringsfysiolog för stöd och råd kopplat till din hälsa, kost och livsstil. Vi sitter ner i lugn och ro och samtalar med fokus på din hälsa. Ur ett helhetsperspektiv med evidensbaserad grund får du individanpassade råd för just dina hälsomål.

850:- st

Vid köp av 4 st timmar 2800:-

1h8a0926.jpg

Kostupplägg

Vår näringsfysiolog Lovisa ger dig ett skräddarsytt kostupplägg utifrån dina individuella behov och mål. Du får förslag på näringsberäknade måltider, recept, personligt anpassad makrofördelning och råd kring kost och hälsa ur ett helhetsperspektiv. Dessutom ingår vägning på vår InBody-våg vid start och vid uppföljning efter 30 dagar (värde totalt 700kr). Du får även kontinuerlig stöttning och veckovis avstämning via e-post.

Efter 30 dagar, vid uppföljningen, har du möjlighet att förlänga tjänsten för fortsatt råd och stöttning. Det finns även möjlighet att lägga till rådgivningssamtal för dig som vill ha mer samtalsinriktad hjälp, eller för dig som vill lära dig ännu mer om kost och hälsa.

Du väljer själv hur länge du vill ha din kostplan, ju fler månader du är med ju bättre pris. Se exempel nedan: 

1499:- i uppstarts månaden

Månad 2-3 1199:-/ månad 

Månad 4 och löpande 999:- / månad

Image by Dan Gold
bottom of page