top of page

Den upp och nervända världen.

Uppdaterat: 14 juli 2022

Det kom ett virus från öst och förändrade hela världen. Jag har svårt att ta in hur gigantiskt allt detta är. 10 000- tals människor har mist sina liv till följd av covid-19. Det är fruktansvärt. Städer och länder är isolerade och helt nedstängda. Men mitt i allt detta elände sträcker vi ut våra händer och hjälper till med det vi kan. Vi handlar åt varandra, håller social distans, delar ut gratis handsprit, håller oss hemma vid symtom och visar på så vis hänsyn för varandra.


Vi har trotts detta ett samhälle som skall försöka att fungera. Sjukvården som gör enorma insatser, pedagoger som tar hand om våra barn, butikspersonalen, busschafförerna och så många fler.

Och alla företagare, små som stora. Många småföretagare som har det enormt kämpigt och många som redan har gått på knäna.


Detta drabbar ju så klar PT verksamhet med. En del gym stänger, man får lägga om sin verksamhet. Medlemmar som inte vill gå in i lokalerna för smittorisken. Men vi kämpar på. I kris föds kreativiteten. Man får tänka om, erbjuda sina tjänster online och via Skype/facetime. Träna utomhus för att kunna möjliggöra den sociala distansieringen. Finns många möjligheter om man vågar tänka nytt.


Jag är tacksam för att vi har ett begränsat antal medlemmar, vilket gör att man allt som oftast är ensam med sin klient. Jag är tacksam för att kunderna tar ansvar för sin och våran hälsa och stannar hemma vid symtom. Jag är tacksam för att vi tar ett gemensamt ansvar för varandra och studion. Att man tvättar sina händer när man kommer och torkar av sin utrustning efter att man använt den. Jag är tacksam för att alla på studion tar ansvar och hänsyn för varandra.


Men i dessa tider får man tänka nytt.

I dag startade vi våran utomhus träning. Detta gör att vi kan hålla avstånd till varandra och ändå känna gemenskapen av varandra, vara ute i friska luften, men framför allt att kunna hålla igång sin träning trotts att man kanske saknar disciplinen för hemmaträning eller inte vill gå in på ett gym. Så fantastiskt kul. Varje tisdag kör vi och alla är välkomna. Finns intresset så har vi möjlighet för flera dagar.


Tillsamans ska vi ta oss igenom detta. Stötta dina medmänniskor och dina lokala företag.
114 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page