top of page

Årsdagen

Uppdaterat: 14 juli 2022

I går 1 Maj var årsdagen av bolaget Health By Häll AB.

Allt har gått i rasande tempo och ibland stannar man inte upp och är tacksam för det som skett och blivit.

Blickar man tillbaka har det hänt massor av saker och allt har gått i ett rasande tempo.


Är så otroligt tacksam för alla dom har varit med mig på denna resa och som fortsatt är med mig framigenom. Speciellt i dessa tuffa tider när det känns som hela samhället står på paus. Så tacksam för allt ifrån det lilla inköpet av en dricka till deltagande på passen, medlemmar och PT kunder. Alla bäckar små gör att bolaget ändå tuffar på framåt.

Tacksam till mina anställda som också jobbar frammåt för bolaget.


Vem hade kunnat tro att jag skulle stå med en egen PT studio när jag utbildade mig som personlig tränare hösten 2018?


Jag har så mycket tankar och idéer på hur bolaget ska utvecklas till något riktigt bra.

Men en sak i taget, först ska vi rida ut Covid vågen.


Återigen så tacksam att ni är med på denna resa i stort och i smått ❤


Take care82 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page