OM HEALTH BY HÄLL

Gör träning till något roligt

Hos Health By Häll jobbar vi tillsammans med Dig mot nya mål. Oavsett grundförutsättningar, hittar vi en individuell plan för Dig och gör träningen till något roligt i din vardag.

 

Health By Häll´s ambition är att  samla en bred kompetens med en stor kunskapsbank.

Kompetenser hos PT studio By Häll 

  • Licensierad personlig tränare

  • Advanced personlig tränare

  • Funktionell träning

  • Tyngdlyftning, styrkelyft

  • Gravid och mamma tränare

  • Auktoriserad tävlingscoach via SBFF

  • Licensierad Kostrådgivare

  • Kandidatexamen kostvetenskap

  • Diplomerad löpcoach

Kort om oss

 

 

 

 

 

 

 

Sarah Mossfeldt Häll

Ägare

PT, kostrådgivare, tävlingscoach, mamma tränare

"Min passion för hälsa och fitness började tidigt men har gått i perioder. 2015 var då jag hittade glädjen i att inspirera och att hjälpa andra. Idag har jag turen att få jobba med det jag älskar mest. Sedan 2018 har jag arbetat som lic Personlig tränare och från 2019 som lic konstrådgivare i Kristinehamn, där jag fått hjälpa mina klienter till en hälsosammare livsstil."

 

Lina Lönnström

PT, mamma tränare

"Mitt intresse för träning och hälsa har alltid funnits, men våren 2019 då jag träffade Sarah förändrades allt! Jag fick en helt ny syn och fastnade ganska fort vid tanken på att få hjälpa andra så som hon hjälpt mig med både kost och träning.
Idag är jag utbildad PT och älskar träningen och allt den gör med och för oss människor.
Jag brinner för att få hjälpa andra till att få ett hälsosammare och längre liv!"

 

 

 

Johanna Ågren

PT och kostrådgivare

"Jag brinner för att hjälpa människor att komma igång med sin träning. Mitt mål är att du ska tycka att träning är roligt och känna dig självsäker och bekväm på gymmet. I min träning använder jag mig mycket av funktionella kroppsviktsövningar och redskap som TRX, kettlebells och pilatesbollar. Jag är licensierad personlig tränare och har en kandidatexamen i kostvetenskap. Träning behöver inte vara krångligt!"

 

Maria Pettersson

Löpcoach 

"Jag har varit coach inom HIIT-träning i ca 5 år. Jag har en bakgrund inom friidrott. Men de senaste 10 åren har fokuset legat på löpning och högintensiv styrke- och konditionsträning. Jag har ett stort intresse av att hjälpa människor att uppskatta allt vad träning ger, allt utifrån egen förmåga. Från att själv ha hatat löpning och konditionsträning till att bygga upp mitt liv kring detta vet jag att alla människor går att forma. Det enda du behöver ha är viljan, kunskapen kan man alltid få hjälp med."

 

 

 

 

 

 

 

 

Johanna Wikstrand

Coach

"Jag har alltid varit den som tränat i perioder, på gym, i grupp, utomhus, inomhus... Men när jag fick möjlighet att starta egna pass hemma i Degerfors så hittade jag min träningsform. Styrka, stabilitet, smidighet och balans. En träningsform som passar alla för nu finns ingen ursäkt för att inte träna, även om det inte känns som träning, Jag vill hjälpa andra till att hitta sitt eget tempo för att bli sitt bästa jag."

 

Jessica Flood

Coach

Mina två favoritord när det gäller träning är glädje och gemenskap. Att kunna motivera och ge andra träningsglädje är fantastiskt. Träning är för alla, det gäller att hitta sina egna förutsättningar och att få in träningen i vardagen och vad som passar ditt liv, att hitta en balans emellan familj, arbete och träning etc. Löpning, cykel och funktionell träning är det jag tränar, jag tycker om att variera och utmana mig själv i min egen träning, variation för mig är glädje och träning ska vara roligt. Jag står för 100 procent ren hård träning. Ge dig själv chansen att nå dina mål men kom ihåg att vara snäll mot dig själv på vägen dit. Jag kommer att leda , peppa och stötta dig under passet till ditt bästa du!

 

 

 

 

 

Henrik Larsson

Coach

Jag har tränat handboll sen 10 års åldern och när jag va runt 16 började jag styrketräna. Senaste året har intresset för styrketräningen utvecklats och jag läser mycket studier och rapporter för att fördjupa min kunskap kring min egen träning men även för att hjälpa & inspirera andra. Jag tränar helst tyngdlyftning, styrkelyft och crossfit.

 

073-383 81 49

Västerlånggatan 21

68131 Krstinehamn

©2020 av Health By Häll. Skapat med Wix.com